Skip links
Explore
Drag

Halıflex Temizliği

Halıflex Temizliği

Günümüzde evlerde en çok tercih edilen halı modellerinin başında halıflexler gelmektedir. Özellikle tüm alanı kaplaması nedeniyle oldukça sıcak bir ortam oluşturan bu halıları kullananların en çok şikâyet ettiği konuların başında halıflex temizliği gelmektedir. Bu ürünlerin temizlenmesi ev ortamında oldukça zor olmaktadır. Çünkü bu ürünlerin boyutları odalar ile orantılı olmaktadır.

Dolayısıyla hem yıkaması hem de durulanması oldukça zaman almaktadır. Bu nedenle ürün kullanıcıları genellikle bu ürünü işin ehli olan temizlik kurumlarına yaptırmaktadırlar. Bu sayede hem hızlı bir şekilde temizlik yapılmakta hem de kullanıcı yorulmamaktadır. Bu ürünlerin temizlenmesinde kullanılan malzemeler ve araçlar diğer halı modellerinde ki ile aynıdır. Sadece ek olarak bu ürünlerde halı şampuanı yerine sabun kullanılmaktadır.

Halıflex Temizliği ile İlgili Bilinmesi Gerekenler

Bu temizlik çeşidi ile ilgili bilinmesi gereken bazı durumlar bulunmaktadır. Bu model halılar sadece evlerde kullanılmaz. Camii gibi kalabalık ortamlarda da kullanılmaktadır. Dolayısıyla oldukça çok bakterinin ve kirin olduğu ürünlerdir. Bu nedenle halıflextemizliği sırasında özel dezenfekte ilaçlar kullanılmaktadır. Bu dezenfekte ilaçlar nedeniyle bu halılar diğer halılara oranla sabun veya şampuan kokmamaktadır.

Ancak bu ürünün temizlenmediği anlamına gelmemektedir. Ayrıca temizlik sırasında kullanacak olan kokulara da müşteriler karar verebilmektedir. Öte yandan temizliğin acil olma durumuna göre hızlı temizlik seçenekleri de bulunmaktadır. Halılarda oluşan bazı lekeler oldukça zor çıkmaktadır. Ancak bu durum sadece ev koşulları için geçerli olduğu da unutulmamalıdır. Bundan dolayıdır ki kendi yaşam alanlarımızı temiz tutmak için mutlaka profesyonellerden destek almalıyız.

Halıflex Temizliği Fiyatları

Bu temizlik hizmetinin fiyatları temizlenecek ürünün boyutu ile doğru orantılıdır. Yani halıflex temizliği fiyatları metre kareye göre belirlenmektedir. Genellikle salonlarda kullanılan Halıflexlerin temizlenme fiyatları diğer odalara göre daha pahalı olmaktadır. Ayrıca temizlik ücretlerinin içinde ürün alımı ve ürün teslimi de bulunmaktadır. Yani ürün telsimi için ek bir ücret ödemesine gerek bulunmamaktadır. Ayrıca temizlik için kullanılacak temizlik malzemeleri içinde ek ücret ödenmemektedir.

Sadece hızlı temizlik için ek bir ücret istenebilmektedir. Öte yandan toplu şekilde temizlik hizmetinin alınması durumunda ise ek indirimler yapılmaktadır. Genel olarak 2000 metre karenin üzerinde ki temizlik hizmetlerinde fiyatlarda ortalama olarak yüzde 25’lik bir indirim yapılmaktadır. Bu noktada farklı firmaların fiyat politikalarına yönelik olarak detaylı bir araştırma sürecini takip etmek, beraberinde önemli kazanımları getirmektedir.

Halıflexlerin sorunsuz bir şekilde temizlenebilmesi, bu alanda teknik kabiliyeti yüksek olan firmalardan hizmet alınmasına bağlıdır. Bundan dolayı bu tür hizmetleri almadan önce mutlaka öncelikli olarak bu halıflex temizliği konusunda profesyonel çapta hizmet sunma kabiliyetine sahip olan firmaların tercih edilmesi şarttır. Özellikle yeni nesil teknolojileri başarılı bir şekilde kullanma kabiliyetine sahip olan firmamız, tam da beklentinizi karşılayacak olan bir temizlik hizmetini sizlerle buluşturmaktadır.

 

Leave a comment