Skip links
Explore
Drag

Şişli Ev Temizliği

Şişli Ev Temizliği

Evler ne kadar temizlenirse temizlensin profesyonel ekipmanlar kullanılmadan tüm bakteri ve virüsler yok olmamaktadır. Bu nedenle ev temizliklerinin belirli aralıklarla işinde uzman olan ekipler tarafından yapılması gerekmektedir. Özellikle nüfusun çok olduğu bölgelerde temizlik hizmeti daha aktif olarak satın alınmaktadır. Genel olarak Şişli ev temizliği 2 aşama gerçekleşmektedir. Bu aşamalar ince temizlik ve dezenfekte temizliktir.

Ayrıca müşterilerin isteği doğrultusunda ister tüm ev isterse de sadece oda temizlikleri de yapılmaktadır. Temizlik personelleri alanlarında deneyim ve eğitim sahibi kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca temizlik öncesinde evlere sigorta dahi yapılmaktadır. Bu sayede müşteriler evde olmasa bile gönül rahatlığı ile hizmet alabilmektedirler.

Şişli Ev Temizliği Fiyatları

Ev temizlik fiyatlar genellikle metre kare cinsinden hesaplanmaktadır. Şişli ev temizliği fiyatları evin büyüklüğü ile orantılı olarak artmakta veya azalmaktadır. Eğer müşteriler sadece oda temizlikleri isterse bu durumda fiyatlar oldukça uygun olmaktadır. Öte yandan toplu olarak alınan ev temizliklerinde ise bir miktar indirim yapılmaktadır.

Bu hizmette ücretler tek sefer için ödenir. Yani hizmet tamamlanana kadar malzeme parası vs. Herhangi bir ücret ödenmemektedir. Öte yandan eğer müşteriler temizlikten memnun kalmazlarsa o zaman da para iadesi de yapılmaktadır. Son olarak ise günlük temizlik fiyatları aylık temizlik fiyatlarına oranla daha pahalı olmaktadır.

Şişli Ev Temizliği Firmaları

Yaygın verilen bir hizmet olduğundan dolayı çok sayıda Şişli ev temizliği firmaları bulunmaktadır. Bu firmalar 7 24 aktif olarak hizmet vermektedirler. İstenilen her zaman diliminde firmalar ile iletişime geçebilir ve hizmet alınabilmektedir. Öte yandan firmalar hizmetlerini özel servis araçları ile vermektedirler. Firmamızın yeni nesil teknolojileri başarılı bir şekilde kullanılıyor olması, beraberinde önemli kazanımları da getirmektedir.

Bu sayede oldukça bir hızlı şekilde temizlik yapılmaktadır. Temizlik firmaları hafta sonları dahil haftanın bütün günleri hizmet vermektedirler. Ayrıca sadece ev temizlik değil ofis, inşaat, apartman ve site temizlik hizmetleri de verilmektedir. Şişli ev temizliği firmaları arasında seçkin bir yere sahip olan firmamız günümüz itibariyle tam da talebinize uygun bir hizmeti almanız noktasında sizlere üst seviyede bir hizmeti sunma kabiliyetine sahiptir.

Leave a comment