Skip links
Explore
Drag

Dış Cephe Cam Temizliği

Dış Cephe Cam Temizliği

Zaman içinde binaların dış cepheleri yağmur, havadaki atıklar yüzünden kirlenmekte ve dış cephe cam temizliği gerekmektedir. Gökdelenler, villalar, iş merkezleri, her türlü bina belli aralıklar ile bakımı ve temizliği şart alanlardır. Düzenli olarak yapılan temizlik ile binanın değeri daha görünür hale gelmektedir. Dış cephenin tam olarak üst seviyede bir kalitede temizlenmesi demek tam anlamıyla beklentinizi karşılayan bir hizmeti alabilmenizi mümkün kılar.  Tam da bu kapsamda dış cephelerin kapsamlı bir şekilde temizlenmesi için mutlaka profesyonel bir çalışmanın yapılması şarttır.

Dış malzemenin özelliğine göre temizlik malzemeleri ile yapılan temizlik işlemleri cephe malzemesinin ömrünü uzatır. Geç kirlenmesini sağlar. Aşınmaları önler. Çünkü günümüzde kir diye kabul ettiğimiz havadaki bazı kimyasal içerikler ve asit yağmurları temizlenmezse renk solmalarına ve kaplamanın niteliklerinin bozulmasına sebep olmaktadır. Dış cepheler binaların vizyonunu yansıttıklarından bu alanların düzenli olarak temizleniyor olması gerekiyor. Elbette ki günümüz itibariyle bu alanda hizmet sunan firmaların da nitelikli bir dış cephe temizliğinin sunulmasını mümkün kıldığı biliniyor.

Dış Cephe Cam Temizliği Firmaları

Mutlaka anlatılacak sebepler yüzünden, profesyonel dış cephe cam temizliği firmaları tarafından yapılması gerekmektedir. Öncelikle malzeme ve temizlik maddesi bilgisine dayanılarak yapılmalıdır. Yoksa dış cephe malzemesinde geri dönüşü olanaksız hasarlar oluşabilir. Burada dış cephe temizliğine yönelik olarak bir hizmet alacağınız zaman mutlaka bir profesyonel firmayla anlaşmış olmalısınız.

Sepetli vinç, endüstriyel dağcı elemanlar, özel dış cephe temizlik aracı, makaslı, eklemli ve örümcek platform gerekebilmektedir. Elemanların yüksekte çalışma için sertifikaları olmalıdır. Cephe malzemesine uygun temizlik maddeleri ile yapılmalıdır. Elbette ki dış cephelerin temizliğinin düzenli aralıklar halinde yapılması için mutlaka üst düzeyde bir teknik ekipmana ihtiyaç duyulmaktadır.

Bütün bu işler profesyonel bir ekibi ve profesyonel ekipmanı gerektirmektedir. Aksi halde çalışanların can güvenliği sağlanamaz. Bu yüzden firma seçimi yapılırken ekibin çalışma sertifikaları incelenmeli ve önceki çalışmaları ile ilgili referansları dikkat ile incelenmelidir. Tam da bu kapsamda firmamızın geniş kapsamlı bir şekilde dış cephe temizliğinin yapılmasını mümkün kıldığını ifade edebiliriz.

Dış Cephe Cam Temizliği Ücretleri

Yaptırılacak dış cephe cam temizliği ücretleri tespitinde bazı şeyler göz önünde bulundurulur. Temizlik için gerekli iş gücü ve gerçekleştirilmesi için gerekli malzeme ve donanım, yüzeyin büyüklüğü, kirlenme oranı, silinecek cam miktarı hesap edilerek ücret tespit edilir.

Bütün bunların hesaplanması için bir keşif şarttır. Buna göre size geri bildirim yapılacaktır. Elbette sık aralıklar ile yapılacak işlemler daha kolay bir temizlik işi olduğu için bu tip anlaşmalar daha düşük ücretler ile gerçekleştirilmektedir.

Leave a comment